Bekken & Strøm As


BEKKEN & STRØM AS er en ledende leverandør av arbeidstøy, verneutstyr, skotøy, profil- og fritidsklær.

Selskapet har egen produksjon av arbeidsklær og vi har lang erfaring fra bransjen. Bekken & Strøm ønsker å drive sin virksomhet miljøvennlig og samtidig lønnsomt. Vi kan dokumentere at strenge krav innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt
Bekken & Strøm AS på Gjøvik er sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift og er medlem av Grønt Punkt.

Vårt mål er å levere kvalitet og service til meget konkurransedyktige priser. Våre medarbeidere har lang erfaring, betydelig produktkunnskap og et sterkt ønske om at du som kunde skal være tilfreds.
 
Vi håper du finner produkter du liker i vårt sortiment.
Gå til vår nettbutikk: www.bekkenstrom.no eller se vår produktkatalog nederst på siden.

PU vernestøvel med stål vernetå og stål spikertrampsåle. Thermo utgaven gir god varme i ned til – 50 C. Støvelen er utviklet for et proffesjonelt bruk innen næringsmiddelindustri. Støvelen er fleksibel og myk og har god støtsabsorberende såle. Støvlene tåler kjemikalier, blod, olje og fett og er antibakterielt behandlet. Dunlopmodellene har meget sklisikker såle. Støvelen er lettere enn andre tilsvarende støvler og varer lenger og har høy slitasje- og rivemotstand.


Vår vatterte kjeledress har ytterstoff i kraftig PU-belagt Oxfordnylon, 150 grams vattering, tapede sømmer, lange kraftige glidelåser i front og bein, klaff over glidelås. Mobillomme høyre bryst. Reflex på rygg, bryst og bein, strikk i liv og nederst på bein, fleecefôr på krave, avtagbar hette, luftehull under armene. Finnes i fargene Rød, Blå og Grå.


Bukse med strikk og snor i liv, strikk i bein og to stikklommer. Unisexmodell. Frakk for næringsmiddelproduksjon med trykkknapper i front.

 


 

Kontaktpersoner

Funksjon Navn Tittel
Leder email Torbjørn Bekken Daglig leder
Salg email Torbjørn Bekken Daglig leder
Salg email Christian Gran Salgssjef
 

Bransjer

Arbeidsklær, vanntette
Arbeidsklær, verneutstyr
Arbeidsklær, øvrig
Engangsarmbeskyttere
Engangshansker
Engangskjeledresser
Engangsluer
Vernesko
Verneutstyr, øvrig
 

Varemerker


3M

3M er en produsent av en lang rekke produkter innenfor flere forretningsområder. Forretningsområdene inkluderer konto...

Vis mer

 

Agenturer

Atlas(DE)
Gronell(IT)
Muckboot(GB)
Panda(IT)

 

Kontorer

Relasjonstype Navn
Datterselskap Bekken & Strøm Yrkesklær Vest AS
Moderselskap Bekken & Strøm Holding As
Avdeling Bekken & Strøm As Avd Oslo

Kontaktinfo

Scroll for mer info

Meldingen din ble vellykket sendt!