Mare Safety AS


Mare Safety leverer MOB–båter, bysser og redningsutstyr

Gjennom flere år har Mare Safety levert en rekke produkter, hvor hovedsegmentet er redningsbåter og bysser. Selskapet, som ble etablert i år 2000, hadde da kun to ansatte. I dag har selskapet utviklet seg til 14 ansatte og har en årlig omsetning på 100 millioner kroner. Mare Safety er en global leverandør med leveranser til hele verden. Siden oppstarten har Mare Safety levert over 400 redningsbåter og 500 komplette bysser.

 

 

MARE redningsbåter:

 

MARE 550 RB: 

 

 

 

MARE 900 PATROL:

 

 

 

MARE 1400-DC:

 

 

 

Mare Safety utvikler, produserer og utruster redningsbåter av ulik karakter i tillegg til større redningsfartøy og arbeidsbåter. Alle båtmodeller fra Mare Safety samsvarer med den siste SOLAS-standarden, NORSOK-standarden og DNV-standarden. Selskapets båter er ofte gjenkjent for den gule fargen, i motsetning til de fleste andre båter i markedet som finnes i oransje. 

I tillegg til åpne redningsbåter produsert i GRP og aluminium, leverer Mare Safety Daughtercrafts (MSDC) fra 10 til 15meter (bygget i henhold til DNV 2.21) og ulike typer arbeidsbåter.

 

 

Bysse, messe og vaskeri:

 

BYSSE:

 

 

MESSE:

 

 

VASKERI:

 

 

Mare Safety tilbyr utforming, tilpassing og modernisering av komplette bysser, messer og vaskeri verden over. Utstyret, som ofte blir levert etter kundespesifikasjoner, er av høy kvalitet og formidlet av høyt anerkjente produsenter.

En godt planlagt og tilrettelagt bysse, messe og vaskeri øker effektiviteten og gjør arbeidet komfortabelt. Mare Safety sitt mål er å levere utstyr som bidrar til gode forhold for matlaging, opphold og renhold. Selskapet jobber tett sammen med rederi og verft i arbeidet med å skape nye produkter eller forbedre de eksisterende. Mare Safety har levert over 500 komplette bysser, i tillegg til messer og vaskeri, til ulike typer skip verden over. For bysse leverer vi også alt av løse bysseprodukter, som fra bestikk til kjøkkenmaskiner.

 

 

REDNINGSUTSTYR:

 

 

Mange fiske- og offshoreskip er utstyrt med redningsutstyr som er formidlet av Mare Safety. Vi forhandler flåter, redningsnett og redningsgrind, flyteplagg og mange andre typer livreddende produkter som er kritisk å ha ved ethvert nødstilfelle.

 

 

 

 

 

Our Quality Assurance

 

 

 

 

Kontakt oss:

Mare Safety AS
Address: Stålhaugen 14, NO-6065 Ulsteinvik

 

Phone: +47 70 00 98 10
Email: office@mare.no

 


 

Kontaktpersoner

Funksjon Navn Tittel
Leder email Are N. Garshol CEO
Salg email Reidar A. Vågeskar Sales Manager
 

Bransjer

Bysseinnredning og -utstyr
Davitere
Mob-båter
Redningsbåtdaviter
Redningsbåter
Redningsutstyr
Sikkerhetsmateriell

Kontaktinfo

Scroll for mer info

Meldingen din ble vellykket sendt!