1/4UlNu2xt6PvaDXJsqxhC9Tc5K3ajttlTUgNv0igt.jpg

Anderol

Anderol® kompressoroljer, smøremidler og næringsmiddeloljer

ANDEROL er blant de ledende produsentene av høykvalitets næringmiddelgodkjent olje og fett. I 1950 valgte man å gå nye veier innen utvikling av smøremidler, satset 100 % på syntetisk teknologi og innehar dermed mer enn 60 års erfaring innen teknisk og industriell produksjon. Produsenter av mat- og drikkevarer, farmasøytiske produkter er ikke lenger henvist til å akseptere redusert yteevne og produktivitet for å kunne oppfylle lovens sikkerhets- og miljøforskrifter. Våre FDA-godkjente smøremidler klarer seg ikke bare bedre enn andre smøremidler i matvarekvalitet. I mange kritiske situasjoner klarer de seg faktisk bedre enn mange konvensjonelle smøremidler. ANDEROL smøremidler i næringmiddelkvalitet kan brukes under de mest krevende situasjoner i hele produksjonsprosessen samtidig som en sparer tid og penger. Næringsmiddelprodusenter kan nå på en effektiv måte oppfylle HACCP næringsmiddels sikkerhetsmål med Anderols syntetiske og hvitoljebaserte smøremidler.

 Les mer her

|*|

ANDEROL® KOMPRESSOROLJER

 Anderol syntetiske smøreoljer for kompressorer blir fremstilt av rene organiske estere og syntetiske hydrokarboner.

ANDEROL® GIR- OG KULELAGEROLJER

 Anderol® smøremiddel for gir og kulelager er designet for å holde en konstant beskyttende oljefilm mellom metalloverflater, i forbindelse med vann, damp og under ekstreme temperaturer.

ANDEROL® NÆRINGSMIDDELOLJER

 Produkter som samsvarer med FDA regulativ og samtidig tilfredsstiller det tøffeste krav til ytelse som er nødvendig i industrielle applikasjoner, uten fare for forurensing av utstyr eller produkter.
 
 

Viser resultat etter treff i "Anderol" Registrer bedrift

YX Smøreolje AS

04210 - Lysaker torg 35, 1366 Lysaker

Import og salg av smøremidler Panolin og Anderol


Vis alle treff for Anderol